VEDIC ART

VEDIC ART  de basiscursus


5 DAGEN SCHILDEREN   tijdens deze dagen neem ik je mee op een schilderreis langs de 17 principes van Vedic Art. Het is een individuele reis, die gaat over kunst, schilderen en persoonlijke ontwikkeling.

Het is een creatieve reis, waarbij je uitgenodigd word om je op jouw manier uit te drukken. Hiervoor heb je geen schilderervaring nodig, maar mocht je wel schilderervaring hebben, dan kun je verder experimenteren en ontdekken.  Deze reis neemt je mee van je hoofd naar je hart op een speelse uitnodigende manier. 


Deze principes van de Vedic Art zijn ontwikkeld door Curt Källman, het zijn belangrijke thema’s die gaan over kunst en het leven. Het gaat over persoonlijke ontwikkeling en is een weg naar vrijheid.


Gun jezelf de ruimte om je op jouw manier uit te drukken, niets moet. Het is jouw gesprek met jouw kunstwerk. Je schildert in vrijheid, jij noch je werk hoeft ergens aan te voldoen. Je schilderij wordt niet beoordeeld of besproken.  Er is geen ervaring met schilderen nodig. In de schilderruimte werken we in stilte. In de “keuken” en tijdens de lunch kan er natuurlijk gesproken worden. 


Wat materiaal betreft zijn er verschillende mogelijkheden. ALs je geen materiaal hebt kun je mijn materiaal gebruiken. Als je wel materiaal hebt kunnen we het best even overleggen. Maar in ieder geval kun je een materiaal lijst per mail aanvragen. in deze materiaal lijst staan ook de kosten vermeld.


Curt: je leert niet schilderen, maar je herinnert je hoe te schilderen en je herinnert je wie je werkelijk bent.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK