DE volgende activiteiten worden georganiseerd:

WORKSHOP KLEINTJES KUNST: 

Wat gaan we doen?

Nadat ik iets over de kleuren en de verf verteld heb, gaan we  de cirkels schilderen, dit doen we op een speelse manier, met vloeibare acryl  en later met verschillende pennen. Omdat we dit zonder penseel doen, hoef je niet te kunnen schilderen. Tijdens het droogproces kunnen we een kop soep met brood eten. Na de lunch maken we een enkele of dubbele kaart met onze cirkels en teksten.


Willen jullie (uiterlijk een dag van te voren) laten weten of je mee wil doen, dan kan ik zorgen voor voldoende materiaal zodat we direct kunnen beginnen.  De lessen worden bij mij thuis gegeven, je krijgt het adres bij opgave.

Tel 06-12299705

Kosten € 15,00 + € 5,00 voor materiaal.


Vanaf oktober 2020 weer nieuwe cursussen.  Als je hier belangstelling

voor hebt laat het me alvast weten.


Vedic Art - de basis cursus - 

Data:  deze cursus heb ik gepland vanaf oktober 2020. 

5 woensdagen van 10.00 - 16.00.

Waar? - Maasland  -  Schilderen in kleine groepjes.

Voor koffie, thee wordt gezorgd. Ook zal er zelfgemaakte soep voor de lunch zijn. Zelf lunch mee brengen. Mocht je belangstelling hebben dan zal ik je een lijst met de benodigde materialen toesturen.


Kosten: € 300,00 eventueel in 2 gedeeltes te betalen. (Eerste gedeelte bij opgave, het 2e gedeelte dient bij aanvang betaald te zijn.


Wil je een leuke (mid) dag met vriendinnen? Informeer naar de mogelijkheden.


Open Atelier - voor kijken en/of kopen. Wegens ruimtegebrek in mijn atelier zijn veel van mijn schilderijen te koop  - 50% van de opbrengst gaat naar een goed doel - tegen zeer aantrekkelijke prijzen - vanaf  

€ 15.00 . Voel je welkom om hiervoor een afspraak te maken. 


mail:

telefoon

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK